Apple iOS

Wymaż całą zawartość i Settings pe iPhone si iPad cu iOS 11

iOS 11 została uruchomiona w Wersja beta dla wszystkich, którzy chcą przetestować przyszły system operacyjny iPhone si iPad.

Jak widzieliśmy w naszych testach, nowy system jest teraz ma wiele błędówi usterki, niektóre nawet w ustawieniach / opcjach menu.
Jednym z problemów jest:pinużytkowników, nie da się całkowity reset iPhone lub iPadaz usuń dane całkowicie.

Nie wiemy, czy to błąd iOS 11 lub Apple celowo zablokował tę opcję dla urządzeń, na których jest zalogowane konto iCloud / Apple ID, ale jasne jest, że „Wymaż całą zawartość i Settings„Nie działa, dopóki konto nie zostanie cofnięte iCloud zalogowany iPhone lub iPada.

Wymaż całą zawartość i Settings

Tak więc, aby usunąć wszystkie dane z urządzenia z iOS 11, wystarczy wylogować się z naszego konta Apple przed kliknięciem „Usuń całą zawartość i Settings".

Jak zalogować się na konto iCloud z iPhone lub iPada 

Idziemy do "Settings”Wł iPhone lub iPada, a następnie kliknij opcję z nazwą użytkownika. To jest pierwsza opcja w menu "Settings".

Apple_NS_Settings. Jpg

W otwartym menu przewiń w dół i naciśnij „wylogować się".

Sign_out.jpg

W oknie, które się otworzy, wprowadź hasło iCloud, a następnie kliknij „Wyłącz”.

Wyloguj

Proces usuwania uwierzytelnienia może potrwać kilka minut. Po zakończeniu tego procesu przechodzimy do „Settings">"Ogólne">"Zresetuj">"Wymaż całą zawartość i Settings".

Ostrzeżenie! to operacja usunie wszystkie dane z iPhone lub iPada i przywróci wszystkie ustawienia do ustawień fabrycznych, ale będziesz miał wszystko na urządzeniu iOS 11 Beta.

Wymaż całą zawartość i Settings pe iPhone si iPad cu iOS 11

O autorze

podstęp

Z przyjemnością dzielę się moimi doświadczeniami z komputerami, telefonią komórkową i systemami operacyjnymi, rozwijam projekty internetowe i dostarczam najbardziej przydatne tutoriale i porady.
Lubię "grać" dalej iPhone, MacBook Pro, iPad, AirPort Extreme oraz na systemach operacyjnych macOS, iOS, Androida i Windows.

Zostaw komentarz

Komentarze 2

  • Nak tanya..apa makna usunąć całą zawartość i settings #ios?? Adakah semua danych, aplikacja gambar dan yang saya download yang terhapus dengan begitu sahaja? Saya hanya ingin hapuskan data dalam mobile legenda untuk buka akaun baru .. odpowiedz mi proszę

    • Zwykle ta funkcja jest używana przed sprzedażą iPhone, iPod lub daj to komuś. Następnie wszystkie dane muszą być deleted) Innym powodem jest całkowity reset. Jeśli masz zdjęcia, dokumenty i inne zsynchronizowane dane w iCloud, po zresetowaniu powrócą do urządzenia.